Mostra el registre parcial de l'element
Bull blanc
dc.creator | Espeitx Bernat, Elena | ca |
dc.creator | Cáceres Nevot, Juanjo | ca |
dc.date.accessioned | 2015-11-23T09:21:17Z | |
dc.date.available | 2015-11-23T09:21:17Z | |
dc.date.issued | 19/11/2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/119751 | |
dc.description | És un embotit cuit. La seva grandària és variable, però menys que en el cas dels embotits assecats. El bull blanc té una forma cilíndrica, boteruda i és d'un color aproximat al blanc rosat. La textura és greixosa. La tripa de porc és llisa, semi-culana. S'assembla força a la botifarra catalana, però és més tendre, més menjívol. | ca |
dc.relation | Torrado, Llorenç. Els embotits a Catalunya. Barcelona: Generalitat Catalunya, 1985. | ca |
dc.title | Bull blanc | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.municipi | Olot | ca |
dc.coverage.comarca | Garrotxa | ca |
dc.identifier.inventari | ali gar 32 | ca |
dc.format.type | bull | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Elements etnològics [1629]