Mostra el registre parcial de l'element

dc.creatorEspeitx Bernat, Elenaca
dc.creatorCáceres Nevot, Juanjoca
dc.date.accessioned2015-11-23T09:21:17Z
dc.date.available2015-11-23T09:21:17Z
dc.date.issued19/11/2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/119751
dc.descriptionÉs un embotit cuit. La seva grandària és variable, però menys que en el cas dels embotits assecats. El bull blanc té una forma cilíndrica, boteruda i és d'un color aproximat al blanc rosat. La textura és greixosa. La tripa de porc és llisa, semi-culana. S'assembla força a la botifarra catalana, però és més tendre, més menjívol.ca
dc.relationTorrado, Llorenç. Els embotits a Catalunya. Barcelona: Generalitat Catalunya, 1985.ca
dc.titleBull blancca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiOlotca
dc.coverage.comarcaGarrotxaca
dc.identifier.inventariali gar 32ca
dc.format.typebullca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element