Mostra el registre parcial de l'element

dc.creatorBertran, Carmeca
dc.creatorEspeitx Bernat, Elenaca
dc.date.accessioned2015-11-23T09:22:16Z
dc.date.available2015-11-23T09:22:16Z
dc.date.issued19/11/2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/119847
dc.descriptionEl bull de llengua blanc té una forma ovalada i un color crema per fora i amarronat per dintre. La mida és variable, depèn de la tripa. La textura és granelluda, compacta. Es considera de superior qualitat, pel fet que s'utilitza carn de primera i s'elabora i emboteix artesanalment.ca
dc.relationTorrado, Llorenç: Els embotits a Catalunya.- Generalitat Cat., BCN, 1985. Sanz, C.: La matanza familiar.- Ministerio de Agricultura, Madrid, 1952. Amo, A.:Industria de la carne. Salazones. Chacinería.- Aedos, BCN, 1980. MADRID, A.: Aprovechamiento integral de subproductos de matadero.- GDA Asociados SA.ca
dc.titleCobertoraca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.comarcaBerguedàca
dc.identifier.inventariALIM 37ca
dc.format.typebullca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element