Mostra el registre parcial de l'element
Plat
dc.creator | Bertran, Carme | ca |
dc.creator | Espeitx Bernat, Elena | ca |
dc.date.accessioned | 2015-11-23T09:22:16Z | |
dc.date.available | 2015-11-23T09:22:16Z | |
dc.date.issued | 19/11/2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/119848 | |
dc.description | La llonganissa té una forma llarga i prima i un color granat. La mida és variable, depèn de la tripa, i la textura és compacta, dura. Aquest embotit es considera de superior qualitat pel fet que s'utilitza carn de primera i s'elabora i emboteix artesanalment. | ca |
dc.relation | Torrado, Llorenç: Els embotits a Catalunya.- Generalitat Cat., BCN, 1985. Sanz, C.: La matanza familiar.- Ministerio de Agricultura, Madrid, 1952. Amo, A.:Industria de la carne. Salazones. Chacinería.- Aedos, BCN, 1980. MADRID, A.: Aprovechamiento integral de subproductos de matadero.- GDA Asociados SA. | ca |
dc.title | Plat | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.comarca | Berguedà | ca |
dc.identifier.inventari | ALIM 34 | ca |
dc.format.type | llonganissa | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Elements etnològics [1629]