Mostra el registre parcial de l'element
[Obrador de terrissaire : cambra de cocció]
dc.date | 195-? | ca |
dc.date.accessioned | 2016-01-29T12:30:56Z | |
dc.date.available | 2016-01-29T12:30:56Z | |
dc.date.issued | 2016-01-27 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/122060 | |
dc.description | Fotografia de la cambra de cocció d'un forn ceràmic. La cuita culmina el procés d'elaboració de la terrissa, en part consisteix a apilar les peces crues dins la cambra de cocció aprofitant al màxim l'espai disponible | ca |
dc.format | .jpg | ca |
dc.language.iso | ca | ca |
dc.publisher | Centre de Documentació de Cultura Popular | ca |
dc.relation.ispartof | Gastronomia | ca |
dc.rights | CC BU-NC-ND 4.0 | ca |
dc.subject | Forns ceràmics | ca |
dc.subject | Ceràmica | ca |
dc.title | [Obrador de terrissaire : cambra de cocció] | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.municipi | Caldes de Montbui | ca |
dc.coverage.comarca | Vallès Oriental | ca |
dc.identifier.inventari | CP17_2222 | ca |
dc.accrualmethod | Fons Joan Amades | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Imatges Històriques [656]