Mostra el registre parcial de l'element

dc.date1996ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:49:20Z
dc.date.available2016-03-03T10:49:20Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122645
dc.descriptionFotografia d'una sopera amb escudella típica de Nadal: amb pasta grossa, molt probablemnt galets, i pilotilles de carn. A vegades s'acompanya amb formatge ratllatca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectNadalca
dc.subjectCuina de Nadalca
dc.subjectSopesca
dc.title[Escudella de Nadal amb pasta grossa i pilotilles]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.comarcaBerguedàca
dc.identifier.inventariCP24_0465ca
dc.accrualmethodFons Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunyaca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element