Mostra el registre parcial de l'element

dc.date1996ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:49:22Z
dc.date.available2016-03-03T10:49:22Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122648
dc.descriptionFotografia d'una llonganissa elaborada al Berguedà. La llonganissa és l'embotit assecat més característic de Catalunya; normalment s'elabora amb llom, sal i pebre, i en ocacions s'afegeix cansalada. S'emboteix en el budell cular o en un budell gruixut i es deixa assecar totalment o florir, depenent del lloc. I trobem diverses llargàries i gruixosca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectEmbotitsca
dc.subjectCarn de porcca
dc.title[Embotits del Berguedà : llonganissa ]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.comarcaBerguedàca
dc.identifier.inventariCP24_0463ca
dc.accrualmethodFons Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunyaca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element