Mostra el registre parcial de l'element
[Embotits del Berguedà : llonganissa ]
dc.date | 1996 | ca |
dc.date.accessioned | 2016-03-03T10:49:22Z | |
dc.date.available | 2016-03-03T10:49:22Z | |
dc.date.issued | 2016-02-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/122648 | |
dc.description | Fotografia d'una llonganissa elaborada al Berguedà. La llonganissa és l'embotit assecat més característic de Catalunya; normalment s'elabora amb llom, sal i pebre, i en ocacions s'afegeix cansalada. S'emboteix en el budell cular o en un budell gruixut i es deixa assecar totalment o florir, depenent del lloc. I trobem diverses llargàries i gruixos | ca |
dc.format | .jpg | ca |
dc.language.iso | ca | ca |
dc.publisher | Centre de Documentació de Cultura Popular | ca |
dc.relation.ispartof | Gastronomia | ca |
dc.rights | CC BU-NC-ND 4.0 | ca |
dc.subject | Embotits | ca |
dc.subject | Carn de porc | ca |
dc.title | [Embotits del Berguedà : llonganissa ] | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.comarca | Berguedà | ca |
dc.identifier.inventari | CP24_0463 | ca |
dc.accrualmethod | Fons Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Imatges Històriques [656]