Mostra el registre parcial de l'element
[Botifarra crua]
dc.date | 1996 | ca |
dc.date.accessioned | 2016-03-03T10:49:22Z | |
dc.date.available | 2016-03-03T10:49:22Z | |
dc.date.issued | 2016-02-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/122649 | |
dc.description | Fotografia d'una botifarra crua elaborada al Berguedà, tot i què és un producte genèric de Catalunya. Es tracta d'un dels subproductes de la matanç del porc i està elaborada a partir de carn magra i, opcionalment, cansalada, trinxades i amanides amb sal i força pebre, i s’emboteix en budell prim. En algunes comarques se’n diu botifarra blanca, llonganissa, (o llangonissa), tastet, salsitxa o salsissa, etc. Dóna nom a un dels plats més famosos de la cuina catalana, la botifarra amb seques, llonganissa amb mongetes, etc; apareix també als rostits i a les graellades mixtes i és la base de farcits, mandonguilles i pilotilles. | ca |
dc.format | .jpg | ca |
dc.language.iso | ca | ca |
dc.publisher | Centre de Documentació de Cultura Popular | ca |
dc.relation.ispartof | Gastronomia | ca |
dc.rights | CC BU-NC-ND 4.0 | ca |
dc.subject | Embotits | ca |
dc.subject | Carn de porc | ca |
dc.title | [Botifarra crua] | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.comarca | Berguedà | ca |
dc.identifier.inventari | CP24_0461 | ca |
dc.accrualmethod | Fons Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Imatges Històriques [656]