Mostra el registre parcial de l'element

dc.date1996ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:49:22Z
dc.date.available2016-03-03T10:49:22Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122649
dc.descriptionFotografia d'una botifarra crua elaborada al Berguedà, tot i què és un producte genèric de Catalunya. Es tracta d'un dels subproductes de la matanç del porc i està elaborada a partir de carn magra i, opcionalment, cansalada, trinxades i amanides amb sal i força pebre, i s’emboteix en budell prim. En algunes comarques se’n diu botifarra blanca, llonganissa, (o llangonissa), tastet, salsitxa o salsissa, etc. Dóna nom a un dels plats més famosos de la cuina catalana, la botifarra amb seques, llonganissa amb mongetes, etc; apareix també als rostits i a les graellades mixtes i és la base de farcits, mandonguilles i pilotilles.ca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectEmbotitsca
dc.subjectCarn de porcca
dc.title[Botifarra crua]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.comarcaBerguedàca
dc.identifier.inventariCP24_0461ca
dc.accrualmethodFons Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunyaca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element