Mostra el registre parcial de l'element
[Pollastre rostit de Nadal i amanida d'escarola]
dc.date | 1996 | ca |
dc.date.accessioned | 2016-03-03T10:49:24Z | |
dc.date.available | 2016-03-03T10:49:24Z | |
dc.date.issued | 2016-02-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/122654 | |
dc.description | Fotografia del tradicional pollastre rostit de Nadal acompanyat per una amanida d'escarola. El pollastre acostuma a ser el segon plat de l'àpat de Nadal, seguint a l'escudella i carn d'olla. El pollastre rostit de Nadal acostuma a estar farcit de prunes, panses, pinyons, pomes i altres fruites, i salsitxes; tots elements propis del rebost hivernal. L'escarola és un enciam propi de l'època hivernal i formava part de l'àpat de Nadal per facilitar la digestió. | ca |
dc.format | .jpg | ca |
dc.language.iso | ca | ca |
dc.publisher | Centre de Documentació de Cultura Popular | ca |
dc.relation.ispartof | Gastronomia | ca |
dc.rights | CC BU-NC-ND 4.0 | ca |
dc.subject | Nadal | ca |
dc.subject | Cuina de Nadal | ca |
dc.subject | Amanides | ca |
dc.title | [Pollastre rostit de Nadal i amanida d'escarola] | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.comarca | Berguedà | ca |
dc.identifier.inventari | CP24_0450 | ca |
dc.accrualmethod | Fons Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Imatges Històriques [656]