Mostra el registre parcial de l'element

dc.date1996ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:49:24Z
dc.date.available2016-03-03T10:49:24Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122654
dc.descriptionFotografia del tradicional pollastre rostit de Nadal acompanyat per una amanida d'escarola. El pollastre acostuma a ser el segon plat de l'àpat de Nadal, seguint a l'escudella i carn d'olla. El pollastre rostit de Nadal acostuma a estar farcit de prunes, panses, pinyons, pomes i altres fruites, i salsitxes; tots elements propis del rebost hivernal. L'escarola és un enciam propi de l'època hivernal i formava part de l'àpat de Nadal per facilitar la digestió.ca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectNadalca
dc.subjectCuina de Nadalca
dc.subjectAmanidesca
dc.title[Pollastre rostit de Nadal i amanida d'escarola]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.comarcaBerguedàca
dc.identifier.inventariCP24_0450ca
dc.accrualmethodFons Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunyaca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element