Mostra el registre parcial de l'element

dc.date1956ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:51:00Z
dc.date.available2016-03-03T10:51:00Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122865
dc.descriptionReportatge fotogràfic sobre la matança del porc. Un cop el matador, l'home encarregat de sacrificar, socarrimar, escatar i esquarterar el porc, enfonsa un ganivet llarg i esmolat a la caròtida de l'animal, la mandonguera recull la sang que raja en un gibrell sense deixar de remenar-la per tal que no qualli. Amb aquesta sang barrejada amb sang s'elaboraran les botifarres negresca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectMatança del porcca
dc.subjectCarn de porcca
dc.subjectEmbotitsca
dc.subjectBotifarresca
dc.title[Matança del porc : remenant la sang]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiSant Quintí de Medionaca
dc.identifier.inventariCP20_0065ca
dc.accrualmethodFons Joan Amadesca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element