Mostra el registre parcial de l'element

dc.date1956ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:51:00Z
dc.date.available2016-03-03T10:51:00Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122866
dc.descriptionReportatge fotogràfic sobre la matança del porc. La mandonguera era la dona encarregada de netejar el mondongo (els budells del porc), trinxar les carns, fer els embotits, salars, conservar, etc. Es feien servir les diferents parts dels budells per a determinats embotits en funció del seu gruix i llargària i del tipus de carn destinat a embotir-los.ca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectMatança del porcca
dc.subjectCarn de porcca
dc.subjectEmbotitsca
dc.subjectBotifarresca
dc.title[Matança del porc : preparant els embotits]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiSant Quintí de Medionaca
dc.identifier.inventariCP20_0064ca
dc.accrualmethodFons Joan Amadesca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element