Show simple item record

dc.date1956ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:51:00Z
dc.date.available2016-03-03T10:51:00Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122867
dc.descriptionReportatge fotogràfic sobre la matança del porc. El moment decisiu de la matança és quan el matador, l'home que s'encarrega de sacrificar, socarrimar, afaitar i esquarterar el porc, enfonsa un ganivet llarg i esmolat a la caròtida del porcca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectMatança del porcca
dc.subjectCarn de porcca
dc.subjectEmbotitsca
dc.subjectBotifarresca
dc.title[Matança del porc : sacrifici]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiSant Quintí de Medionaca
dc.identifier.inventariCP20_0063ca
dc.accrualmethodFons Joan Amadesca


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record