[Matança del porc : pesada del porc ]
dc.date | 1956 | ca |
dc.date.accessioned | 2016-03-03T10:51:02Z | |
dc.date.available | 2016-03-03T10:51:02Z | |
dc.date.issued | 2016-02-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/122870 | |
dc.description | Reportatge fotogràfic sobre la matança del porc. Un cop el porc és net, li han tret el cap, les potes , l'han obert i buidat les vísceres, l'animal és pesat, en aquest cas amb una balança romana | ca |
dc.format | .jpg | ca |
dc.language.iso | ca | ca |
dc.publisher | Centre de Documentació de Cultura Popular | ca |
dc.relation.ispartof | Gastronomia | ca |
dc.rights | CC BU-NC-ND 4.0 | ca |
dc.subject | Matança del porc | ca |
dc.subject | Carn de porc | ca |
dc.subject | Embotits | ca |
dc.subject | Botifarres | ca |
dc.title | [Matança del porc : pesada del porc ] | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.municipi | Sant Quintí de Mediona | ca |
dc.identifier.inventari | CP20_0061 | ca |
dc.accrualmethod | Fons Joan Amades | ca |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Imatges Històriques [656]