Mostra el registre parcial de l'element
[Matança del porc : preparació dels peus]
dc.date | 1956 | ca |
dc.date.accessioned | 2016-03-03T10:51:04Z | |
dc.date.available | 2016-03-03T10:51:04Z | |
dc.date.issued | 2016-02-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/122876 | |
dc.description | Reportatge fotogràfic sobre la matança del porc. Quan l'animal ja està afeitat i col·locat sobre el "llit del porc", se li arrenquen les ungles i se litallen els peus | ca |
dc.format | .jpg | ca |
dc.language.iso | ca | ca |
dc.publisher | Centre de Documentació de Cultura Popular | ca |
dc.relation.ispartof | Gastronomia | ca |
dc.rights | CC BU-NC-ND 4.0 | ca |
dc.subject | Matança del porc | ca |
dc.subject | Carn de porc | ca |
dc.subject | Embotits | ca |
dc.subject | Botifarres | ca |
dc.title | [Matança del porc : preparació dels peus] | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.municipi | Sant Quintí de Mediona | ca |
dc.identifier.inventari | CP20_0055 | ca |
dc.accrualmethod | Fons Joan Amades | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Imatges Històriques [656]