Mostra el registre parcial de l'element

dc.date1956ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:51:08Z
dc.date.available2016-03-03T10:51:08Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122884
dc.descriptionReportatge fotogràfic sobre la matança del porc. Un cop el por té la pell ben socarrimada li raspen bé el pèl amb els ganivets de fulla de dalla, fins que queda ben pelatca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectMatança del porcca
dc.subjectCarn de porcca
dc.subjectEmbotitsca
dc.subjectBotifarresca
dc.title[Matança del porc : afaitant el porc]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiSant Quintí de Medionaca
dc.identifier.inventariCP20_0049ca
dc.accrualmethodFons Joan Amadesca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element