Mostra el registre parcial de l'element

dc.creatorEspeitx Bernat, Elenaca
dc.creatorCáceres Nevot, Juanjoca
dc.date21/11/2000ca
dc.date.accessioned2016-04-11T10:53:10Z
dc.date.available2016-04-11T10:53:10Z
dc.date.issued2016-03-18
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/123275
dc.descriptionÉs un embotit cuit. La seva grandària és variable, però menys que en el cas dels embotits assecats. El bull blanc té una forma cilíndrica, boteruda i és d'un color aproximat al blanc rosat. La textura és greixosa. La tripa de porc és llisa, semi-culana. S'assembla força a la botifarra catalana, però és més tendre, més menjívol.ca
dc.relation-Torrado, Llorenç. Els embotits a Catalunya. Barcelona: Generalitat Catalunya, 1985.ca
dc.titlebullca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiOlotca
dc.coverage.comarcaGarrotxaca
dc.identifier.inventariali gar 32ca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element