Mostra el registre parcial de l'element

dc.creatorCardona Ventura, Asunción, autentificatca
dc.creatorSubirats Rosiñol, Pepaca
dc.date01/01/2005 primer quart segle XXIca
dc.date.accessioned2016-04-11T10:58:58Z
dc.date.available2016-04-11T10:58:58Z
dc.date.issued2016-03-18
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/123799
dc.descriptionRecipient de llata de pauma de base plana i forma ovalada més ample de la boca que de la base i una tapa que s’ajusta al cos cosida a la part superior d’un dels costats llargs, amb dues anses cosides a la vora de secció rodona i forma semicircular i diametralment oposades. Es feia amb llata de cabàs (9 cameres) aproximadament 5 ó 6 braces i 7 per a la tapa, es cus la base de forma ovalada després el cos i es va donant punts per obrir-lo, es fa la vora, una o doble, i a aquesta es cusen les anses.ca
dc.relation-Cardona Mestre, C. (coord.). L’Artesania de la Llata. [reportatge en DVD]. Mas de Barberans: Ajuntament de Mas de Barberans, 2004. -Subirats Rosiñol, Pepa. Inventari de peces fetes amb pauma a Mas de Barberans. Aproximació a l’intercanvi de peces de pauma per d’altres productes: baratar. 2006. Comunicació presentada a: II Congrés Cultura i Territori a les comarques de la Diòcesi de Tortosa. [Secretaria del Congrés]ca
dc.titlesarróca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiMas de Barberansca
dc.coverage.comarcaMontsiàca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element