Show simple item record

dc.creatorBlanco, Joanca
dc.creatorRella, Ferranca
dc.date.accessioned2015-11-23T09:22:15Z
dc.date.available2015-11-23T09:22:15Z
dc.date.issued19/11/2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/119845
dc.descriptionLes altes temperatures d'estiu i l'enriquiment de salinitat que l'aigua adquiria a través de diversos trasvasaments, de la font al toll, d'aquí a l'arcavota, per arribar finalment a l'era, donaven com a resultat una blanquíssima i qualificada sal de Gerri. D'entrada s'amuntegava a la mateixa era. Més endavant, es dipositava en els petits magatzems a peu de salina, des d'on amb cavalleries es traslladava al Real Alfolí, i d'aquí sortia elaborada per a ésser comercialitzada.ca
dc.titlePlatca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiGerri de la Salca
dc.coverage.comarcaPallars Sobiràca
dc.format.typesalca


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record