Mostra el registre parcial de l'element

dc.creatorPecci, Alessandraca
dc.date2021ca
dc.date.accessioned2022-01-14T12:00:45Z
dc.date.available2022-01-14T12:00:45Z
dc.identifier.issn1130-7781ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/438882
dc.publisherGeneralitat de Catalunya. Departament de Culturaca
dc.relation322 a 333ca
dc.relation.ispartofseriesTribuna d'Arqueologia 2018-2019ca
dc.rightsAquest material està subjecte a una llicència de Creative Commons que permet la reproducció, la distribució i la comunicació pública del material sempre que es reconegui l'autoria de l'obra. L'ús comercial i la possibilitat de generar obres derivades i les condicions per fer-ho estan determinats per la llicència corresponent.ca
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ca
dc.source2018-2019_14ca
dc.titleLa producción y consumo de vino a través del análisis de residuos químicos en materiales arqueológicosca
dc.typeDocumentca
dc.subject.tipologiaEstudisca
dc.subject.tipologiaVica
dc.subject.tipologiaAnàlisi de residusca
dc.subject.tipologiaArqueologia experimentalca
dc.subject.tipologiaEtnoarqueologiaca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element