Mostra el registre parcial de l'element
La producción y consumo de vino a través del análisis de residuos químicos en materiales arqueológicos
| dc.creator | Pecci, Alessandra | ca |
| dc.date | 2021 | ca |
| dc.date.accessioned | 2022-01-14T12:00:45Z | |
| dc.date.available | 2022-01-14T12:00:45Z | |
| dc.identifier.issn | 1130-7781 | ca |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/438882 | |
| dc.publisher | Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura | ca |
| dc.relation | 322 a 333 | ca |
| dc.relation.ispartofseries | Tribuna d'Arqueologia 2018-2019 | ca |
| dc.rights | Aquest material està subjecte a una llicència de Creative Commons que permet la reproducció, la distribució i la comunicació pública del material sempre que es reconegui l'autoria de l'obra. L'ús comercial i la possibilitat de generar obres derivades i les condicions per fer-ho estan determinats per la llicència corresponent. | ca |
| dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ | ca |
| dc.source | 2018-2019_14 | ca |
| dc.title | La producción y consumo de vino a través del análisis de residuos químicos en materiales arqueológicos | ca |
| dc.type | Document | ca |
| dc.subject.tipologia | Estudis | ca |
| dc.subject.tipologia | Vi | ca |
| dc.subject.tipologia | Anàlisi de residus | ca |
| dc.subject.tipologia | Arqueologia experimental | ca |
| dc.subject.tipologia | Etnoarqueologia | ca |


