Visualitzant Gastronomia i cuina catalanes per títol
Ara mostrant els elements 2347-2366 d 3024
-
El raïm penjat fins a Tots Sants, s'ha de menjar de dos en dos grans; de Tots Sants enllà, de gra en gra
Centre de Documentació de Cultura Popular, 1933Refrany sobre el mes de novembreÀudio -
Raïms de Sant Jaume, raïms aigualits; raïma de setembre, te'n llepes els dits
Centre de Documentació de Cultura Popular, 1933Refrany sobre el mes de juliolÀudio -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
[Ramat d'ovelles en pastura d'alta muntanya a la Vall d'Àneu]
Centre de Documentació de Cultura Popular, 1957Imatge -
[Ramat d'ovelles pasturant a la Vall d'Àneu]
Centre de Documentació de Cultura Popular, 1957Imatge -
-
[Ramat de vaques pasturant al terme de Espot]
Centre de Documentació de Cultura Popular, 1954Imatge -
[Ramat de vaques pasturant davant d'una casa pairal]
Centre de Documentació de Cultura Popular, 192-?Imatge -
La rancior que és bona al vi en el porc no es pot sofrir
Centre de Documentació de Cultura Popular, 1936Refrany sobre el viÀudio -
-
[Ranxo de Ponts : afegint ingredients a l'olla]
Centre de Documentació de Cultura Popular, 195-?Imatge