Show simple item record

dc.date198-?ca
dc.date.accessioned2016-03-03T10:49:48Z
dc.date.available2016-03-03T10:49:48Z
dc.date.issued2016-02-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/122708
dc.descriptionÀpat tradicional de Carnestoltes a Vilanova i la Geltrú. Hi trobem el xató, és a dir, l'amanida d'escarola, olives i bacallà i tonyina esqueixats amanida amb una salsa romesco elaborada a partir d'ametlles i avellanes torrades, nyores, vinagre, oli i sal. També en forma part la truita, el bacallà esqueixat, les olives, el pa de pagès i el vi negre en porró. Per postres, merenguesca
dc.format.jpgca
dc.language.isocaca
dc.publisherCentre de Documentació de Cultura Popularca
dc.relation.ispartofGastronomiaca
dc.rightsCC BU-NC-ND 4.0ca
dc.subjectCarnestoltesca
dc.subjectCuina de festesca
dc.title[Menjar típic del Carnaval de Vilanova i la Geltrú]ca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiVilanova i la Geltrúca
dc.coverage.comarcaGarrafca
dc.identifier.inventariCP20_2804ca
dc.accrualmethodFons Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturalsca


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record