[Menjar típic del Carnaval de Vilanova i la Geltrú]
dc.date | 198-? | ca |
dc.date.accessioned | 2016-03-03T10:49:48Z | |
dc.date.available | 2016-03-03T10:49:48Z | |
dc.date.issued | 2016-02-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/122708 | |
dc.description | Àpat tradicional de Carnestoltes a Vilanova i la Geltrú. Hi trobem el xató, és a dir, l'amanida d'escarola, olives i bacallà i tonyina esqueixats amanida amb una salsa romesco elaborada a partir d'ametlles i avellanes torrades, nyores, vinagre, oli i sal. També en forma part la truita, el bacallà esqueixat, les olives, el pa de pagès i el vi negre en porró. Per postres, merengues | ca |
dc.format | .jpg | ca |
dc.language.iso | ca | ca |
dc.publisher | Centre de Documentació de Cultura Popular | ca |
dc.relation.ispartof | Gastronomia | ca |
dc.rights | CC BU-NC-ND 4.0 | ca |
dc.subject | Carnestoltes | ca |
dc.subject | Cuina de festes | ca |
dc.title | [Menjar típic del Carnaval de Vilanova i la Geltrú] | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.municipi | Vilanova i la Geltrú | ca |
dc.coverage.comarca | Garraf | ca |
dc.identifier.inventari | CP20_2804 | ca |
dc.accrualmethod | Fons Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals | ca |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Imatges Històriques [656]