Mostra el registre parcial de l'element

dc.creatorEspeitx Bernat, Elenaca
dc.creatorCáceres Nevot, Juanjoca
dc.date24/10/2000ca
dc.date.accessioned2016-04-11T10:53:54Z
dc.date.available2016-04-11T10:53:54Z
dc.date.issued2016-03-18
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10687/123363
dc.descriptionEl farro s'obté de la farina del blat de moro, passada per un sedàs fi. Aquesta farina prové de diferents varietats velles de la comarca: la varietat de la creu, la varietat del queixal i el blat de moro blanc (de cicle llarg o de cicle curt). Per aquesta raó, el seu color varia d'un to blanc-grogenc (varietats blanca, de queixal) a un de més granat (varietat de la creu).ca
dc.titlecerealsca
dc.typeImatgeca
dc.coverage.municipiOlotca
dc.coverage.comarcaGarrotxaca
dc.identifier.inventariali gar 05ca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element