Mostra el registre parcial de l'element
cereals
dc.creator | Espeitx Bernat, Elena | ca |
dc.creator | Cáceres Nevot, Juanjo | ca |
dc.date | 24/10/2000 | ca |
dc.date.accessioned | 2016-04-11T10:53:54Z | |
dc.date.available | 2016-04-11T10:53:54Z | |
dc.date.issued | 2016-03-18 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10687/123363 | |
dc.description | El farro s'obté de la farina del blat de moro, passada per un sedàs fi. Aquesta farina prové de diferents varietats velles de la comarca: la varietat de la creu, la varietat del queixal i el blat de moro blanc (de cicle llarg o de cicle curt). Per aquesta raó, el seu color varia d'un to blanc-grogenc (varietats blanca, de queixal) a un de més granat (varietat de la creu). | ca |
dc.title | cereals | ca |
dc.type | Imatge | ca |
dc.coverage.municipi | Olot | ca |
dc.coverage.comarca | Garrotxa | ca |
dc.identifier.inventari | ali gar 05 | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Elements etnològics [1629]